مرکز پاورپوینت اکران

پاورپوینت مهندسی پاورپوینت پزشکی پاورپوینت انسانی پاورپوینت درسی پاورپوینت هنر پاورپوینت آموزشی پاورپوینت عمومی

اطلاعیه فروشگاه

در صورت بروز هرگونه مشکل در خرید فایل، داشتن سوال، پیشنهاد، انتقاد، مشاهده فایل انحصاری خود در فروشگاه و نیز سفارش ساخت پاورپوینت جدید، به شماره تلفن 09141594468 پیامک بزنید تا سریعا رسیدگی شود.

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

پول شما و زندگی شما

http://tamaddonsell.sellfile.ir/

 

این فایل تایید کیفی شده و نیاز شما را درباره موضوع مورد نظر کاملا رفع می کند.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 2 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

‏انواع ماست و مواد مغذي آنها

‏انواع ماست

‏ماست‏ ‏پاستوريزه

‏اين‏ ماست ‏با روش پاستوريزاسيون ت‏وليد مي شود و ماندگاري آن در ‏يخچال‏ حدود 14 روز است.

‏ماست‏ استريل‏

‏گاهي‏ براي افزايش مدت نگهداري ‏ماست،‏ آن را پس از توليد و تنظيم شدن اسيد، به وسيله ي دستگاه مخصوصي، حرارت داده و ‏استريل‏ مي کنند. سپس در شرايط استريل بسته بندي مي کنند. اين نوع ماست داراي ‏ماندگاري‏ طولاني چهار تا شش ماه است. البته بايد در نظر داشت به علت اينکه در اين ‏روش‏ باکتري هاي ماست از بين مي روند، عده اي خواص ماست تازه را براي آن قائل ‏نيستند‏.

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

‏-‏ دوغ

‏اين‏ محصول مخصوص کشور ما مي باشد و ‏با‏ استفاده از باکتري توليد کننده ي اسيد لاکتيک ( لاکتو باسيلوس ) توليد مي شود. ‏براي‏ اين کار از ماست تازه به عنوان ماده ي اوليه استفاده مي شود. اين فراورده حالت ‏آبکي‏ دارد و ماندگاري آن حدود 15 روز است.

‏ماست‏ ‏چکيده

‏اين‏ محصول را با کاهش آب ماست، ‏توليد‏ مي کنند. عمل کاهش دادن آب ماست به وسيله ي دستگاه يا کيسه هاي کتابي انجام ‏مي‏ شود. ماندگاري ماست چکيده به علت داشتن اسيد بالا حدود 10روز در دماي يخچال ‏است‏.

‏-‏ كشك

‏اين‏ محصول در اصل فراورده ي ويژه ‏اي‏ از ماست با ماندگاري طولاني است . براي تهيه ي اين محصول، ماست را پس از فرموله ‏کردن،‏ حرارت دادن و حذف آب اضافي به صورت تغليظ شده يا خشک در مي ‏آورند‏.

‏قره‏ ‏قروت

‏اين‏ فرآورده محصول جانبي در توليد ‏ماست‏ چکيده است. براي تهيه قره قورت معمولاً ‏ آب ماست ‏ ‏را‏ ( بخشي از ماست را که هنگام تغليظ از آن جدا مي شود ) به ‏وسيله‏ ي حرارت تغليظ نموده و بسته بندي مي کنند. اين محصول بسيار ترش مزه بوده و به ‏عنوان‏ چاشني همراه غذاهاي مختلف مصرف مي شود.

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

‏ماست‏ ‏منجمد

‏اين‏ محصول به نام بستني ماست هم ‏معروف‏ است که در کشورهاي خارجي وجود دارد. در اين فراورده پس از فرمولاسيون، ماست ‏را‏ در فريزرهاي بستني ساز منجمد کرده و به صورت دسر مصرف مي ‏کنند‏.

‏ماست‏ ميوه اي‏

‏توليد‏ ماست ميوه اي در دنيا بسيار ‏رايج‏ است و طرفداران زيادي نيز دارد. براي توليد اين محصول روش هاي مختلفي وجود ‏دارد‏ که در زير به چند نمونه ي آن اشاره مي شود:

‏الف‏- توليد ماست ميوه اي با ‏استفاده‏ از اسانس و رنگ خوراکي

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها

مقاله درباره انواع ماست و مواد مغذي آنها



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 16,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 20,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
6D65643401602_1656691_5362.zip9.6k